A Pilis-rejtély®

A tanfolyam sorozat tematikája:

 
"Bevezetés a rejtett erők világába"

1. rész: A láthatatlan energiák fogalma... A radiesztézia (sugárzás érzékelés) lényege és haszna a mindennapokban. Földsugárzások érzékelése, ezek káros és jótékony hatása az élő szervezetre, miért alakulnak ki a krónikus betegségek, mi közük van ebben a földsugárzásoknak? Megtanuljuk mérni, érzékelni segédeszközökkel, sok gyakorlattal mindkét napon. A második nap végén megtanuljuk a legegyszerűbb betegség diagnosztikai módszert.

2. rész: Az AURA... Az emberi test energetikai felépítése, a csakrák és az aura érzékelése, mérése. Az ebben lévő hibák, sérülések felismerése, kijavítása. Akár úgyis, hogy a páciens messze, több ezer km távolságra van tőlünk. Fantom vagy távdiagnosztika

3. rész: A betegségek lelki okai... Milyen lelki háttere van egy-egy betegség kialakulásának a fizikai és energetikai mellett?  Miért lesz valaki allergiás? Mi áll az emésztő-, szív és érrendszer megbetegedéseinek hátterében? Nagy felismerések és meglepetések várnak ezen a hétvégén! Erre a tanfolyami részre jöhetnek olyanok is, akik a korábbiakon nem vettek részt!

4. rész: Spirituális önvédelem... Hatékony segítség megtartani erőinket, energiáinkat. Valóban léteznek energiavámpírok? A védekezés módozatai ellenük. Hogyan tudjuk környezetünket, lakásunkat, munkahelyünket energetikailag tisztán tartani, megtisztítani?

5. rész: A szellemvilág titkai... Mit jelent az, ha valaki szellemeket lát? Hogyan maradnak itt, milyen hatásuk van az emberekre? Hogyan tudjuk őket távozásra bírni? Az emberi szellem fejlődése, a Szellemtan alapjai.

6. rész: A legkíméletesebb gyógymód, a szellemgyógyászat alapjai... Hogyan tudjuk a betegségeket a leghatékonyabban megelőzni, gyógyítani? Megtanuljuk az alap meditációs gyakorlatokat, megutaztatjuk szellemünket a magasabb dimenziókban... A belső látás fokozása gyakorlatokkal...

További tanulmányaink, azok számára, akik még mélyebben szeretnének belepillantani a "láthatatlanba":

7. rész: Az elemek titka...
A négy ill. öt elem alkotja, építi fel a világ energetikai rendszerét. Így az emberi testet is. Megismerjük az elemeket, megtudjuk, melyik testrészünk milyen elemű, megtanuljuk, hogyan lehet az elemeket előhívni és mit tudunk vele kezdeni? Használni fogjuk a négy elem mindegyikét és még azt is megtudjuk mik azok az elementárok és mire jók!

8. rész: A "teremtés" titkai
Akár a mennyben, úgy a Földön is... vagy "ahogy fent, úgy lent!" Ezeket az ősbölcsességeket mindenki ismeri és el is fogadjuk az elvét. De mégis, alig hiszi el az ember, hogy "ahogy fent, úgy lent!", vagyis képesek vagyunk idelent is teremteni, létrehozni dolgokat magunk körül, a gondolat és kimondott szó erejével! Ezen a hétvégén bepillantunk ebbe a nagy misztériumba, és megtanuljuk, hogy a körülményeinket mi magunk teremtjük, hozzuk létre és nem azok befolyásolnak minket! Megtanuljuk az igazi Titkot, amellyel elindíthatod a változást magadban és magad körül! Ha nem félsz megtenni a legfontosabb lépést; megismerni Önmagad!

9. és 10. rész (2 hétvége): A belső látás fokozása, a Harmadik szem "megnyitása"!
A belső látás összetett fogalom, sok minden tartozik hozzá. A Harmadik szem megnyitása nem egy pillanat, hanem egy folyamat eredménye. Ez a két rész segít abban, a rengeteg gyakorlattal, hogy ezt a képességedet tudatosan használhasd! Különleges élmények, tapasztalások várnak rád, ahogy elkezd nyílni az eddig csukva tartott belső szemed! Itt az idő, hogy felnyisd és láss!
"Akiknek fülük van, halljanak, akiknek szemük, lássanak!"


Ezt követően indul a II. évfolyam Élet a halál után címmel, amelyben megismerjük a létezés teljességét, megtudjuk mi történik a halál pillanatától kezdődően, megismerjük a különböző létsíkokat, világokat, dimenziókat...
Mindezt 4-5 hétvégét igénybe vevő tanfolyam sorozat keretében...

A tanfolyamok indításával kapcsolatosan érdeklődni Aradi Lajosnál a 06-30-941-6725-ös telefonszámon lehet!

 

 

Aradi Lajos előadásai témák szerint csoportosítva: 

A Pilis-rejtély sorozat 7 részben

(Piramisok, Nimród és Atilla király csillagképei a Pilisben, Rejtélyes ábrák, A Kereszteskő titka, Gyógyító helyek a királyi központban... stb.)

Árpádházi szentjeink sorozat (Szent László, Szent Imre, Szent királylányok: Piroska, Kinga, Margit)

Nimródtól-Mátyásig, a magyar királyság szakralitása...

A Pilis és a kristálykoponyák...

A Pilis és az asztrál világ lényei...

A Pilis és a mítoszok istenei...

Piramisok, megalitok, ősi istenek (Egyiptom 12 ezer éve...) 3-4 részes sorozat

Istenek városai... 3 részben

Mágia és népi varázslás az ókortól napjainkig...

(Egyiptom, Közel-kelet, Távol-kelet és a mindennapok mágiái) 4 részben

Az évkör népi hagyományai és energetikai összefüggései (Mit, mikor és hogyan csináltak az őseink?)

... és még sok egyéb érdekesség történelmünk fehér foltjairól, titkairól, amelyeket a történelem órákon nem tanulunk meg!


Az előadó és az előadások meghívhatók az ország és azon túli előadóhelyeire a 06-30-941-6725-ös telefonszámon!